2013/03/16

Kim Jong-un har dödslängtan!Spänningen på Koreahalvön har ökat och Nordkorea har upphävt alla avtal om vapenvila med Sydkorea samt brutit kommunikationerna.

På lördagskvällen uppmanar Nordkorea sin sydliga granne att evakuera Yeonpyeong-öarna belägna bara en mil söder om havsgränsen mellan de båda länderna. Hoten kom strax efter att Sydkoreas premiärminister Chung Hong-vann besökt Yeonpyeong. 

Nordkoreas ledare Kim Jong-un har också tidigare hotat att utplåna den omstridda sydkoreanska gränsön Baengnyeong och sagt att ön skulle förvandlas till ”ett hav av lågor”.

Även en oavsiktlig gnista mellan de stridande parterna i deras krigsspel kan växa till en brand, och skadan för dem som bor längs gränsen och på de fem västra öarna kommer att vara stor.

USA bygger upp sitt missilförsvar och lille Kim fortsätter att spendera de få won (valutan) som landet har på att utveckla kärnvapen medan den hjärntvättade befolkningen sakta svälter till döds!

Kim Jong-un har uppenbarligen en kraftigt utvecklad dödslängtan! Bra så! Nordkoreas terrorregim förtjänar att blåsas bort från jordens yta.

Dock förfärligt att det kommer kosta många helt oskyldiga, indoktrinerade och förtryckta människors liv!

Inga kommentarer: